Hallo allemaal,

Names het bestuur van NSV moeten wij helaas mededelen dat trainingen en wedstrijden nog steeds niet mogelijk zijn. We hebben vanuit de NTTB te horen gekregen dat de huidige voorjaarscompetitie en het daaropvolgende bekertoernooi zijn afgelast. Vanaf 1 september is het weer mogelijk om binnen te sporten en dan zullen wij ook weer beginnen met trainingen.

NSV bestaat vanaf april dit jaar 10 jaar. Wij kunnen ons jubleum wegens het virus niet vieren. De viering van het 10 jarig bestaan hopen wij aan het eind van het jaar te kunnen uitvoeren. We zijn in afwachting van wat er in de komende maanden zal afspelen rondom het virus.

We kijken er naar uit om in september weer met de najaarscompetitie te mogen te beginnen.

Met vriendelijke sportgroet,

Het bestuur van NSV

Tafeltennis

De hoofdsport van NSV is tafeltennis. We spelen in diverse klassen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) Afdeling Midden. Het is mogelijk om 3 proeftrainingen te volgen, daarna kun je besluiten om lid te worden van NSV. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

 

Voetbal

NSV heeft een voetbalteam dat meedoet aan toernooien en wedstrijden. Houd ons nieuws in de gaten voor al onze voetbalactiviteiten!

TeamNSV

Kantine

Dankzij onze mooie locatie in een verbouwde boerderij, hebben wij een gezellige open sfeer. De kantine is direct toegankelijk tijdens het sporten. Bij onze kantine kunt u makkelijk de tafeltenniswedstrijden bekijken vanaf onze zithoek.