Clubkampioenschap tafeltennis 2018 NSV

Op 11 december 2018 vond het clubkampioenschap tafeltennis plaats. Net als andere jaren werd een voorronde gespeeld waarin de spelers naar rating zijn ingedeeld. De nummers 1 tot en met 4 van de plaatsingslijst zijn dan de groepshoofden, waarna de anderen naar volgorde worden ingevuld. Bij afwezigheid van Jeroen de Nas, een van de kampioenskandidaten, werd Giovanni groepshoofd in zijn poule. De uitslagen van de voorrondes waren volledig volgens de rating (met een spannende pot tussen Marcel en Susanne), waarna de eindrondes volgden.

In de eindronde wist Rob poule D te winnen, daarbij liet hij Mary-Anne, Ramonda en Maritta achter zich. Mary-Anne liet Marloes spelen in de eerste ronde, aangezien zij nog bij een sollicitatie zat.

In Poule C was Kimberley Marcel de baas, eigenlijk volgens onderlinge rating (en trainingsarbeid). Regmar was een beetje op en werd derde in de poule.

In Poule B won Daan verrassenderwijs van zowel Susanne als Lorenzo, waardoor Daan de prijs kreeg als winnaar van die poule. In de onderlinge strijd voor plek 2 tussen Susanne en Lorenzo ging de overwinning naar Susanne, die daarmee haar zoveelste prijs op een kampioenschap meenam.

In Poule A misten eigenlijk kanonnen van familie de Nas (Martijn en Jeroen) en Stan. De vakantie van Martijn op Lanzerote kwam er tussendoor. Stan had een ALV op de uni en Jeroen was het vergeten (dat kwam Giovanni goed uit). Uiteindelijk trok Harry aan het langste eind, aangezien Martijn Alblas niet helemaal scherp was die avond, Lara werd derde door in drie games van Giovanni te winnen. Lara zette nog een goeie pot neer tegen Harry door een game af te snoepen.

Eindstand:

Poule A

 1. Harry

 2. Martijn Alblas

 3. Lara

 4. Giovanni

Poule B

 1. Daan 5de in totaal

 2. Susanne 6de

 3. Lorenzo 7de

Poule C

 1. Kimberley 8ste

 2. Marcel 9de

 3. Regmar 10de

Poule D

 1. Rob 11de

 2. Mary-Anne 12de

 3. Ramonda 13de

 4. Maritta 14de


Tafeltennis

Nedereindse SV (NSV) is opgericht door medewerkers van Stichting Nedereind. De vereniging is ontstaan vanuit de behoefte om in een veilige omgeving te sporten op recreatief, of competitief vlak. NSV heeft op het moment een tafeltennis-, voetbal-,  loop- en zwemafdeling. De hoofdsport van NSV is tafeltennis. We spelen in diverse klassen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) Afdeling Midden. Het is mogelijk om 3 proeftrainingen te volgen, daarna kun je besluiten om lid te worden van NSV. Inschrijven kan via het kopje in het hoofdmenu Inschrijven.

Voor meer info over Stichting Nedereind, klik hier.

Voetbal

NSV heeft een voetbalteam dat meedoet aan toernooien en wedstrijden. als je je wil opgeven voor voetbal dan kan je dat doen via het kopje Inschrijven in het hoofd menu. Het laatste toernooi dat werd gespeeld was op oktober 2015 in Zuilen. Klik hier voor de Foto's

TeamNSV

Zwemmen

NSV gaat elke donderdagavond 19:00 tot 20:00 uur zwemmen. In samenwerking met Stichting Nedereind gaan de deelnemers naar het zwembad Merwestein in Nieuwegein. 

Lopen

Sinds 2005 is de avondvierdaagse een jaarlijks terugkerende happening van Stichting Nedereind. Er gaan altijd veel mensen mee en op de donderdag is het altijd een groot feest. Klik hier voor de foto's

avond4d1