Martijn Alblas en Harry eerste clubkampioenen dubbel (tafeltennis) NSV 2017

Op 19 december 2017 hadden we ons eerste clubkampioenschap dubbel van NSV. Er hadden zich 6 dubbels ingeschreven voor het toernooi, vandaar dat er voor gekozen werd om een zeskamp te spelen op drie tafels. Ronde na ronde konden zo worden op 3 tafels worden gespeeld. Na 1,5 uur waren reeds de winnaars bekend: Martijn Alblas en Harry. Nu waren beiden ook wel aan hun stand verplicht om het toernooi te winnen, bij afwezigheid van het duo Jeroen en Stan. Ook Martijn de Nas kon niet, waardoor dit een vrij eenzijdig gebeuren was rondom plaats 1.

Alle dubbels hielden zich aan de plaatsingslijst, behalve Jan en Susanne die van Daan en Lara wisten te winnen, toen het om de tweede plaats ging (2x 14-12).

De complete uitslag staat hieronder:

  1. Martijn Alblas en Harry Eleveld

  2. Jan van Alphen en Susanne Kreuger

  3. Daan en Lara Eleveld

  4. Marcel van der Zee en Lorenzo van Geel

  5. Giovanni Mando en Kimberley Boumans

  6. Schnayder van Krimpen en Kevin de Vor


Tafeltennis

Nedereindse SV (NSV) is opgericht door medewerkers van Stichting Nedereind. De vereniging is ontstaan vanuit de behoefte om in een veilige omgeving te sporten op recreatief, of competitief vlak. NSV heeft op het moment een tafeltennis-, voetbal-,  loop- en zwemafdeling. De hoofdsport van NSV is tafeltennis. We spelen in diverse klassen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) Afdeling Midden. Het is mogelijk om 3 proeftrainingen te volgen, daarna kun je besluiten om lid te worden van NSV. Inschrijven kan via het kopje in het hoofdmenu Inschrijven.

Voor meer info over Stichting Nedereind, klik hier.

Voetbal

NSV heeft een voetbalteam dat meedoet aan toernooien en wedstrijden. als je je wil opgeven voor voetbal dan kan je dat doen via het kopje Inschrijven in het hoofd menu. Het laatste toernooi dat werd gespeeld was op oktober 2015 in Zuilen. Klik hier voor de Foto's

TeamNSV

Zwemmen

NSV gaat elke donderdagavond 19:00 tot 20:00 uur zwemmen. In samenwerking met Stichting Nedereind gaan de deelnemers naar het zwembad Merwestein in Nieuwegein. 

Lopen

Sinds 2005 is de avondvierdaagse een jaarlijks terugkerende happening van Stichting Nedereind. Er gaan altijd veel mensen mee en op de donderdag is het altijd een groot feest. Klik hier voor de foto's

avond4d1