Harry opnieuw clubkampioen tafeltennis NSV 2017

Op 12 december 2017 vond het clubkampioenschap van NSV plaats. Het toernooi kende een voorronde waarin werd gespeeld op vier tafels en net zoveel poules. Volgens de plaatsingslijst was een ieder ingedeeld. Poule 1 werd geleid door de hoogst geplaatste: Martijn Alblas. Het is het derde jaar op rij dat hij als eerste is geplaatst. Harry was groepshoofd van poule 2, Jeroen de Nas was het van poule 3 en Stan van poule 4. Mary-Anne en Maritta werden later toegevoegd, om als invallers te dienen voor de afwezigen Rob en Nico. Geheel volgens de plaatsingslijst gingen de nummers 1 geplaatst in de poule als winnaars naar poule A. Alle nummers 2 geplaatsten hielden zich ook aan hun rating en kwamen in poule B. Dit gold ook voor de nummers 3 en 4.

Vervolgens werd een tafel uit de zaal gehaald om eerst poules B tot en met D te spelen. Daarna vonden de wedstrijden van poule A plaats. In poule D werd Wesley de winnaar door Schnayder, Maritta en Mary-Anne achter zich te houden. In poule C was er een soort broederstrijd tussen Marcel, Lorenzo en Daan, aangevuld met Kimberley, waarbij Daan er met de winst er vandoor ging. Een hele knappe prestatie, aangezien dit niet eindigde volgens de onderlinge rating.

In poule B was Lara ontketend. Als derde geplaatste in deze poule wist ze alles te winnen, zonder gameverlies. Jan werd, ondanks zijn blessure tweede. Susanne wist vervolgens Giovanni onder zich te houden.

In poule A was er een heel spannende strijd tussen de teamgenoten van het eerste en tweede DUO-team. Stan wist verrassenderwijs in 5 games (11-9 in de vijfde) te winnen van Alblas. Harry won nipt met 14-12 in de vijfde van Jeroen, waarna Jeroen verloor van Martijn (in 3 games) en Stan vervolgens verloor van Harry (in drie games). Harry verloor vervolgens van Alblas in de vijfde, waarin Alblas supergoed speelde. Doordat Stan in de vijfde game weer van Jeroen won, zorgde hij ervoor dat Harry clubkampioen werd en Martijn opnieuw tweede.

 

Poule A

 1. Harry                         (2 gewonnen, netto +2 games)
 2. Martijn Alblas            (2 gewonnen, netto 0)
 3. Stan                            (2 gewonnen, netto -2)
 4. Jeroen de Nas            (goed gespeeld, nipt twee keer verloren)

Poule B

 1. Lara                              5de in totaal
 2. Jan                               6de
 3. Susanne                       7de
 4. Giovanni                      8ste

Poule C

 1. Daan                            9de
 2. Lorenzo                      10de
 3. Marcel                        11de
 4. Kimberley                  12de

Poule D

 1. Wesley                       13de
 2. Schnayder                  14de
 3. Maritta                                   15de
 4. Mary-Anne                16de


Tafeltennis

Nedereindse SV (NSV) is opgericht door medewerkers van Stichting Nedereind. De vereniging is ontstaan vanuit de behoefte om in een veilige omgeving te sporten op recreatief, of competitief vlak. NSV heeft op het moment een tafeltennis-, voetbal-,  loop- en zwemafdeling. De hoofdsport van NSV is tafeltennis. We spelen in diverse klassen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) Afdeling Midden. Het is mogelijk om 3 proeftrainingen te volgen, daarna kun je besluiten om lid te worden van NSV. Inschrijven kan via het kopje in het hoofdmenu Inschrijven.

Voor meer info over Stichting Nedereind, klik hier.

Voetbal

NSV heeft een voetbalteam dat meedoet aan toernooien en wedstrijden. als je je wil opgeven voor voetbal dan kan je dat doen via het kopje Inschrijven in het hoofd menu. Het laatste toernooi dat werd gespeeld was op oktober 2015 in Zuilen. Klik hier voor de Foto's

TeamNSV

Zwemmen

NSV gaat elke donderdagavond 19:00 tot 20:00 uur zwemmen. In samenwerking met Stichting Nedereind gaan de deelnemers naar het zwembad Merwestein in Nieuwegein. 

Lopen

Sinds 2005 is de avondvierdaagse een jaarlijks terugkerende happening van Stichting Nedereind. Er gaan altijd veel mensen mee en op de donderdag is het altijd een groot feest. Klik hier voor de foto's

avond4d1