De zaal van Nedereindse SV is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie http://www.9292ov.nl, of met de auto (http://maps.google.nl) :

Met de bus (bijv. bus 77 vanuit Utrecht (CS) of bus 272 vanuit Nieuwegein): uitstappen bij halte De Baten. De dichtsbijzijnde woonboerderij is van Stichting Nedereind.

Met de sneltram vanuit Utrecht (CS): uitstappen bij halte Batau Noord (Nieuwegein). Wandelen door winkelcentrum Muntplein. Aan het einde van Muntplein linksaf voetpad volgen tot aan de bushalte De Baten. Aan de overkant ziet u de woonboerderij van Stg. Nedereind

Met de auto: zie bijgevoegd kaartje (Google maps).

Vanuit Utrecht: neem op de A12 afslagnummer 16 op de parallelrijbaan naar Nieuwegein. Volg de AC Verhoefweg. Wanneer u de Shell-benzinepomp aan de linkerkant hebt gaat u rechtsaf bij de tweede stoplichten (Batenburg). Einde van de weg bij T-splitsing linksaf (Batauweg). Dan de vierde mogelijkheid rechts (Nedereindseweg), onmiddellijk weer rechts brug over.

Vanuit Den Bosch: neem op de A2 afslagnummer 9 naar Nieuwegein. Ter hoogte van Mercurehotel bij stoplichten linksaf (Batauweg). Na de weg bijna 1 km te hebben gevolgd staat de boerderij met rieten dak aan de linkerkant.

 

Bezoekadres Nedereindse SV en postadres:

Nedereindseweg 402 3437 PS Nieuwegein

tel. 030-6056923 / fax. 030-6055469

Print

Tafeltennis

De hoofdsport van NSV is tafeltennis. We spelen in diverse klassen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) Afdeling Midden. Het is mogelijk om 3 proeftrainingen te volgen, daarna kun je besluiten om lid te worden van NSV. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

 

Voetbal

NSV heeft een voetbalteam dat meedoet aan toernooien en wedstrijden. Houd ons nieuws in de gaten voor al onze voetbalactiviteiten!

TeamNSV

Kantine

Dankzij onze mooie locatie in een verbouwde boerderij, hebben wij een gezellige open sfeer. De kantine is direct toegankelijk tijdens het sporten. Bij onze kantine kunt u makkelijk de tafeltenniswedstrijden bekijken vanaf onze zithoek.